Over ons

Triggerpointtherapie Nederland is in 2009 opgericht door Nienke Feberwee met als missie:

  • verspreiden van kennis over triggerpoints
  • delen van patiënt ervaringen
  • informatie en contactgegevens delen van gespecialiseerde triggerpointtherapeuten

Op deze website vindt u veel informatie over triggerpoints, en de contactgegevens en werkwijze van twee therapeuten die gespecialiseerd zijn in triggerpoint behandeling. Triggerpointtherapie Nederland heeft geen arbeidsrelatie met deze therapeuten, maar draagt alleen zorg voor de vermelding op deze site.

Over de therapeuten

Wilmar Hasselaar en Ferdinand Vermeulen zijn twee enthousiaste en ambitieuze fysiotherapeuten, die verder kijken dan wat fysiotherapeutische richtlijnen hen vertellen te doen. Het feit is dat chronische pijnklachten, onverklaarbare pijnklachten en pijnsyndromen steeds vaker voorkomen, en therapie vaak faalt. Vaak laten medische onderzoeken geen bijzonderheden zien, waardoor mensen in onzekerheid blijven. Er is blijkbaar iets wat de huidige gezondheidszorg nog niet begrijpt over pijn en het oplossen daarvan.

Wilmar en Ferdinand zijn blijven zoeken naar een benadering van pijn die werkt. Hun ervaring is dat veel pijnklachten zijn terug te voeren op aanwezige triggerpoints. Triggerpoints ontstaan op plekken in het lichaam waar de doorbloeding om bepaalde fysieke of psychologische redenen is afgenomen. Triggerpoint behandeling helpt om de doorbloeding te herstellen en weefsel weer soepel te maken.

Waar kunt u terecht?

Voor triggerpointtherapie in Utrecht of Culemborg kunt u terecht bij fysiotherapeut Ferdinand Vermeulen van Fysiopraktijk de Zwaluw (kvk  64490572). Voor triggerpointtherapie in Wageningen kunt u terecht bij fysiotherapeut en osteopaat Wilmar Hasselaar van Praktijk Osteozorg.

Klik op een foto voor meer informatie.

UW TRIGGERPOINT THERAPEUTEN

Wilmar Hasselaar (Wageningen)

Fysiotherapeut, Osteopaat

Ferdinand Vermeulen (Utrecht en Culemborg)

Fysiotherapeut, Osteopaat io

Meteen een afspraak maken voor triggerpointtherapie in Utrecht, Wageningen of Culemborg?

Neem
contact op