Tarieven

Tarieven Wilmar Hasselaar

Intake of consult à 50 minuten€ 105,00

Vergoeding Wilmar Hasselaar

Bovenstaande kosten komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding via fysiotherapie en alternatieve zorg.

Tarieven Ferdinand Vermeulen

Intake, (screening) en onderzoek à 25 minuten€ 50,00
Consult à 25 minuten€ 47,50
Consult à 50 minuten€ 95,00

Vergoeding Ferdinand Vermeulen

Bovenstaande kosten komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding via fysiotherapie.

Omdat Ferdinand geen fysiotherapie contracten met zorgverzekeraars heeft afgesloten, vergoeden de meeste zorgverzekeraars 0-100% van de behandeling. Indien u benieuwd bent hoeveel u vergoed krijgt via fysiotherapie, kunt u het beste even contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen naar de vergoeding van een niet-gecontracteerde fysiotherapeut.

In overleg met Ferdinand kunt u een keuze maken uit een behandeling van 25 minuten of 50 minuten.

Afspraak annuleren

Afspraken die niet worden nagekomen door de client, dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling door hem/haar te worden afgezegd. Bij het niet afzeggen binnen de hiervoor gestelde termijn, behoudt uw therapeut zich het recht om het tarief van de voorgenomen behandeling bij u in rekening te brengen.

Betaling

Na afloop van een aantal behandelingen zult u een factuur van uw therapeut ontvangen. Hij zal u vriendelijk verzoeken deze binnen 14 dagen te betalen. De zorgverzekeraar zal de vergoeding rechtstreeks aan u uitbetalen.

Voorwaarden, privacy en klachtenregeling

Voor een optimale dienstverlening heeft Triggerpointtherapie Nederland algemene voorwaarden opgesteld. Al onze cliënten en bezoekers verklaren zich automatisch akkoord met deze voorwaarden. Wilt u meer lezen over onze omgang met uw privacy, of over onze klachtenregeling? U vindt meer informatie op de pagina’s uw privacy en klachtenregeling

Meteen een afspraak maken voor triggerpointtherapie in Utrecht, Wageningen of Culemborg?

Neem
contact op